banner-ama-1280×480banner-pagina-ama-750×500

Nieuw partnerschap introduceert naar wens gemaakte sieraden in Europa

 

Vanaf nu zijn in Europa de naar wens gemaakte sieraden van de paardensportlijn van de Braziliaanse ontwerper Vanessa Quintiliano verkrijgbaar. De Europese lijn, exclusief en ondertekend door de sportvrouw Angelica Augustsson Zanotelli, echtgenote van Marlon Zanotelli, heeft inspiratie in de “paardensportmaterialen” die bij paarden worden gebruikt. De sieraden zijn speciale creaties en hebben een hoge toegevoegde sentimentele waarde, met behulp van technieken en grondstoffen exclusief van VQ juwelier. Juwelen die veel meer zijn dan een verlangend object.

Het bedrijf AMA heeft de exclusiviteit om deze nieuwe lijn naar Europa te brengen en de Braziliaanse ontwerper Vanessa Quintiliano te introduceren. U hebt toegang tot de exclusieve collectie van Angelica Zanotelli en andere sieraden op www.vqjewellery.be en bij grote sportwinkels en evenementen.

De creaties van de Angelica Zanotelli-lijn voor Vanessa Quintiliano zijn allemaal in 18 karaats goud en samengesteld uit de meest kostbare stenen, met de garantie van voortreffelijkheid van een merk dat vooral aan de smaak en behoeften van de vrouw en de man wil voldoen. Elk detail is gemaakt met hoge kwaliteit en elegantie voor paardenliefhebbers. Perfecte en onberispelijke luxe accessoires, die eenvoudige momenten transformeren in pure fascinatie, elegantie en charme.

 

Meer informatie:

Instagram: @vqjewellery.be
Website: www.vqjewellery.be
E-mail: ama@vqjewellery.be

 

 

Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.

Pin It on Pinterest