banner-pagina-1280×300banner-pagina-750×500

Het Merk

VQ Jewelry is een luxe merk accessoires dat is ontworpen door designer Vanessa Quintiliano voor een select en veeleisend publiek, dat houdt van afwisseling en innovatie zonder edelstenen en zeldzame metalen op te geven.

De ontwerper, die al meer dan 15 jaar in de sieradenmarkt werkt, heeft de grootste passie voor haar creaties: haar stukken worden exclusief met de hand getekend en kunnen op verzoek van de klant worden aangepast, zoals het gebeurt in de Horse-lijn die is gewijd aan liefhebbers van de elegante en selecte rijwereld.

Vanessa Quintiliano verkoopt sieraden gemaakt van haar eigen ontwerp in heel Brazilië. Deze tentoonstellingen en presentaties van themacreaties in paardensportclubs inspireerden haar om een ​​universum te ontwikkelen dat is toegewijd aan deze sport op verzoek van haar klanten die hun passie voor paardrijden en hun favoriete dieren wilden laten zien.

Ze bracht de gouden paarden voort bezaaid met diamanten die gelukkig draven in hangers, sporen en hoefijzers met smaragden, robijnen en saffieren in ringen en oorbellen, kostbare kleine stijgbeugels, laarzen met lange loop in twee gouden kleuren, gestileerde haarborstels, verschillende vormen van zwepen en zadels, allemaal in miniaturen om over het hele lichaam te gebruiken. Ieder creëerde liefdevol op zijn eigen manier, waardoor zijn passie werd verzegeld door de aanraking van de ontwerper, met exclusiviteit.

Andere creaties en thema’s hebben een innovatieve interpretatie door de ogen van de ontwerper Vanessa Quintiliano. Kom het allemaal met eigen ogen bekijken, we laten je graag onze juwelen zien!

Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.

Pin It on Pinterest